avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Iesire asociat din SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Iesire asociat din SRL

Va rog sa imi comunicaţi cum as putea iesi dintr-un SRL. Suntem 2 asociati cu cote diferite, 20% si 80%. Au aparut neintelegeri si sunt si ceva datorii la Administratia Financiara. Mentionez ca eu am numai un procent de 20%. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiu2016 , utilizator 19:26, 3 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare parti sociale asociatului andu1st andu1st Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL cu 50 % parti sociale , as vrea sa ies din firma si sa cedez partile mele asociatului. Asociatul nu vrea sa preia partile ... (vezi toată discuția)
Majorare capital srl negrila negrila intr-un srl cu 2 asociati, in care unul detin 20% iar celalalt 80% se poate sa se faca marire de capital de cel cu 80%, iar cel cu 20% sa scada la mai putin?la ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni srl Coman2010 Coman2010 Buna ziua, Sunt asociat intr-un srl cu 4 asociati, toti cu functia de administrator prin actul constitutiv, fiecare cu 25% actiuni. Datorita neintelegerilor ... (vezi toată discuția)