avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... art 118 c pr civ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

art 118 c pr civ

poate cineva sa-mi citeze si mie continutul exact al art 118 cod proc civ (cu intampinarea), dupa ultimele modificari?

multumesc
Cel mai recent răspuns: deea_lex , utilizator 13:07, 23 Noiembrie 2005
Art. 118. - (1) Întâmpinarea este obligatorie, afară de cazurile în care legea prevede în mod expres altfel.
(2) Abrogat.
(3) În cazul în care pârâtul nu este reprezentat sau asistat de avocat, preşedintele îi va pune în vedere, la prima zi de înfăţişare, să arate excepţiile, dovezile şi toate mijloacele sale de apărare despre care se va face vorbire în încheierea de şedinţă; instanţa îi va acorda, la cerere, un termen pentru pregătirea apărării şi depunerea întâmpinării.
__________
Articolul a fost modificat prin art. I pct. 44 din O.U.G. nr. 138/2000. astfel cum a fost modificat prin Legea de aprobare nr. 219/2005.
multumesc mult pis :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimpinarea este obligatorie in litigiile de munca ? stefan1974 stefan1974 La primul termen paratul nu s-a prezentat si nu a fost asistat , nu a depus acte , iar instanta a solicitat probe , nu s-a zis nimic de lipsa intimpinarii ... (vezi toată discuția)
Preintampinare puppe2 puppe2 Prin preintampinare se presupune ca procesul propriu zis se poate opri inainte de a incepe, daca se depun acte care sa demonstreze nevinovatia si judecatorul ... (vezi toată discuția)
Nedepunerea intampinarii ContSters40598 ContSters40598 Ok, am inteles ca pct.2 al art.118 cpc s-a abrogat! Totusi, daca am o cauza si paratul nu a depus nici la al 2 termen intampinarea ce sa intampla? Daca ajung ... (vezi toată discuția)