avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari

Buna seara,

Va rog sa ma indrumati privind inscrierea unui srl platitor de TVA in registrul operatorilor intracomunitari.
Ce documente trebuie pregatite in vederea inscrierii in registrul operatorilor intracomunitari ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 18:21, 5 Decembrie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva achizitie intracomunitara ella2389 ella2389 Buna ziua, Am nevoie de ajutor. Doresc ca achizitionez o piesa din Franta, deci achizitie intracomuntara, firma mea este platitoare de TVA insa nu este ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in registrul operatorilor intracomunitari - pfa-ul trebuie declarat obligatoriu ca platitor de tva ? LaurentiuPopaBrasov LaurentiuPopaBrasov In urma incheierii unui contract de colaborare cu un partener extern ( prestare servicii ), este necesara inscrierea PFA-ului in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie sa indeplineasca firma mea (acte etc) pentru a face export in franta? cotabita cotabita buna ziua, Doresc sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a face export mobilier in Franta. Urmeaza sa semnez un contract cu o firma de acolo si ... (vezi toată discuția)