avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs vandut fara factura/bon fiscal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs vandut fara factura/bon fiscal

Buna Seara!I Recent am achizitionat un abonament de telefonie mobila+un telefon mobil cu plata in rate pe toata durata abonamentului.Problema mea este ca mi s-a inmanat telefonul mobil fara a primi absolut niciun document,factura sau bon fiscal.Angajatul magazinului a procedat corect?Multumesc Anticipat!
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2016
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Emitere factura achizitie telefon mobil in rate rds trandafirclaudiu trandafirclaudiu Buna seara, Acum 5 zile am fost la un magazin RDS&RCS unde am facut un abonament pentru telefonie mobila. Pe langa acel abonament mi s-a oferit ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila rcs&rds TudoracheCreola TudoracheCreola Buna ziua, am nevoie de un sfat: in luna februarie am achizitionat un telefon impreuna cu un abonament de la RCS&RDS. Telefonul a fost achizitionat in rate pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere SIMO75 SIMO75 BUNA ZIUA In luna august am fost sonata de catre operatorul de telefonie pt prelungire abonament mobil ,urmand sa primesc la prelungire un telefon(la aceeasi ... (vezi toată discuția)