Primul pas l-am facut aseara cand am sunat la 112. Politia a venit, a spus ca nu are competenta, desi vad ca scrie in legea 61/1991 ceva:
25) tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma;
A venit un echipaj, s-au dus la local, au discutat, acestia au oprit sistemele de ventilatie cu problema, dar patronii sunt in Germania si vin peste doua saptamani.
Eu acum trebuie sa astept sa termine de schiat patronii si sa dorm cu ventilatoare care urla noaptea in creier sau ce sa fac?
O sa o iau metodic. Am 45 decibeli in casa noaptea desi ar trebuie sa fie cel MULT 30.
Le-am trimis o somatie cu poze si video in pe cd in plic antisoc si i-am somat sa opreasca acele sisteme suplimentare care pana acum s-a putut si fara ele. Am trimis si o copie asociatiei de proprietari spre stiinta si i-am rugat sa ma asiste.
O sa astept cateva zile sa vad ce au de gand. Daca insista o sa fac urmatorul pas.
Stiti ce e ciudat... toate autoritatile se dau incompetente pe speta daca le intrebi si declina ula la alta si ultima de regula spune ca totul e in parametrii desi situatia e clara.
Mi-au spus politistii ca exista o discoteca la subsolul unui bloc care nu a putut fi inchisa caci toate institutiile au spus ac nu au ce face sau ca dupa masuratori a iesit totul in regula desi locatarilor le sarea farfuria de pe masa la propriu in casa.... Ciudat...
O sa va tin la curent.