avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract mandat presedinte asociatie de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract mandat presedinte asociatie de propietari

Buna ziua! Am si eu o speta ciudata, va rog sa ma ajutati in masura in care stiti.
In prezent sunt presedintele unei asociatii de proprietari, sunt remunerata in baza unui contract de mandat si sunt si angajata la o firma.
In luna ianuarie urmeaza sa nasc, voi primi timp de 2 ani indemnizatie de crestere a copilului. In toata aceasta perioada de 2 ani nu am dreptul sa realizez venituri, potrivit Ordonantei privind indemnizatia de crestere a copilului.
In consecinta, cu asociatia de proprietari nu voi avea dreptul sa am incheiat contract de mandat si sa fiu remunerata.
Intrebarea mea este: sub ce forma voi putea sa-mi desfasor activitatea ca si presedinte de asociatie, avand in vedere ca nu pot sa obtin venituri personale?

Multuymesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:55, 9 Decembrie 2016
@manu_ella
Trebuie sa mergeti acolo de unde primiti banii pentru concediul ingrijire copil (CIC) pana la doi ani. Explicati situatia. Din cate stiu, o mamaica poate sa mai realizeze venituri, dar nu mai mari de 3000 lei pe an. Din cate am inteles, se va schimba si legislatia, in sensul maririi acestei valori, dar nu va bazati pe aceasta informatie.
Asadar, mergeti la acel serviciu al primariei si discutati serios si pe documente, ca altfel s-ar putea sa nu fie bine...

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare lege mira55 mira55 Sant interesat de interpretarea corecta a art.32 - (1) din Legea 230/2007 \\"Preşedintele asociaţiei de proprietari sau membrii comitetului executiv pot fi ... (vezi toată discuția)
Presedinte de asocatie de propietari- salarizare parnosu68 parnosu68 am constatat cu stupoare ca al meu presedinte de asociatie de propietari are CI M din anul 2006, (intrebat fiind a raspuns ca atunci legea ii permitea asa ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate cic cu presedinte asociatie proprietari nandreea nandreea buna ziua, as vrea sa stiu daca exista incompatibilitate intre concediu crestere copil cu functia de presedinte asociatie proprietari. practic, o proaspata ... (vezi toată discuția)