avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... In cat timp se poate depune o plângere la Cedo?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

In cat timp se poate depune o plângere la Cedo?

Buna ziua..am si eu o intrebare....tatal meu de afla încarcerat din 2011..in februarie 2016 a decedat tatăl sau,penitenciarul a refuzat sa ii acorde permisiunea sa asiste la funeraliile acestuia..Acum vrea sa depună o plângere la Cedo pe acest motiv,întrebarea mea este ,se poate depune?sau e un anumit termen in care se poate depune?mentionez ca încă se afla în detentie.multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:31, 8 Decembrie 2016
Buna seara,
Teoretic in 6 luni de la ramanerea comunicarea ultimei decizii posibile in instantele din Romania.
In cazul dumneavoastra nu stiu daca are sanse si nici daca avea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista un anumit termen pentru formularea unei plângeri la cedo? mihaela maria tudor mihaela maria tudor Buna ziua...am si eu o mica intrebare..Tatal meu se afla in detenție din 2011 iar anul acesta in februarie a decedat tatăl sau ,iar comisia penitenciarului ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am la recurs la o contopire de pedespse? mely_mely16 mely_mely16 buna as dori sa aflu ce sanse ar if in recurs ca contopirea de pedepse sa se admita mentionez ca sunt 2 fapte un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)
Avocat la cedo Narcisa_ Narcisa_ In regulamentul celor de la CEDO este prevazut ca persoanele care dau statul in judecata la CEDO, va trebui sa aiba un avocat care sa ii reprezinte? Inainte ... (vezi toată discuția)