avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma inactiva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma inactiva

Buna.Am o firma declarata inactiva de finante in iunie 2009.Am depus declaratiile, s-a trimis referatul la ANAF in iulie si astept reactivarea.Rog pe cineva care este in tema sau a fost in situatia mea sa-mi spuna cat timp dureaza pana se reactiveaza firma de ANAF.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 11:27, 10 Septembrie 2009
din cite am mai vazut , poate dura si 6 luni sau mai mult ... asta pentru ca "reactivarea" se publica in M oficial , dupa 1001 semnaturi si avizari ...
Va multumesc.O sa-mi fac o firma noua,problema este ca spatiul apartine firmei inactive si nu stiu daca am dreptul sa fac un contract de comodare intre firme
Pai daca il faceti cu data de 1 iunie ce are daca e de comodat ;)
Firma noua nu este infiintata, abia acum vreau sa fac alta,oricum multumesc.
asta o fi ?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada reactivarii unei firme raul andrei raul andrei Buna.Ma numesc Raul si am o firma care a fost declarata inactiva pe data de 11 iunie 2009 pt nedepunerea declaratiilor.In luna iulie am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)
Reactivare firma lamar lamar O firma nu a depus declaratiile si bilantul din 2007 pana in prezent, desi a avut activitate. A aflat ca a fost trecuta de catre finante la firme inactive din ... (vezi toată discuția)