avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

buna ziua,
am o problema mai ciudata din punctul meu de vedere. Acu cateva luni mi-am achizitionat o casa de marcat, iar dupa fiscalizare cei de la magazin mi-au explicat cum functioneaza emitand mai multe rapoarte z. Prima problema e ca trebuia sa am in final 4 rapoarte z, dar raportul cu nr. 2 l-au pierdut. Cei de la magazin mi-au spus sa intocmesc un proces verbal cum ca in perioada de proba s-a pierdut acel raport.
Problema 2 este ca dupa o luna la casa de marcat imi dadea eroare la data si ora si am mers din nou la dansii unde au rectificat problema si mi-au emis un bon de proba care avea valoarea de 22.5 ron si au emis raport z fara sa anuleze suma. Din nou mi-au spus sa fac proces verbal ca bonul este de proba.
Este de ajuns procesele verbale la un eventual control sau trebuia sa treaca aceste aspecte in cartea de interventii a casei de marcat?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 20:37, 2 Septembrie 2009
Parerea mea este ca ar fi trebuit sa treaca toate modificarile in cartea de interventii a casei de marcat...sau , cel putin eu asa am facut cand am intalnit o asemenea problema!....dar este bine ca aveti si procesele verbale....
:luck:
da dar procesle verbale sunt facute de mine. sper ca asta nu e o problema sau sa merg la dansii sa scrie in caietul de interventii totusi?
procesele verbale sunt semnate si de firma respectiva?
nu....dar ma pot duce la dansii sa le semneze sau sa scrie in cartea de interventii......nu stiu cum e mai bine
In acest caz, procesele verbale trebuie semnate si de cei care au scos aceste rapoarte de proba.

Alte discuții în legătură

Punct de lucru edys_cafe edys_cafe daca o societate are sediul social cu activitate mai trebuie sa scoata punctul de lucru??? (vezi toată discuția)
Anularea unui bon fiscal musyhany musyhany Daca in ziua x se anuleaza un bon,prin raportul de inchidere de zi,se poate afla acest lucru?sau exista alte modalitati de a afla daca s-a anulat un bon sau nu? (vezi toată discuția)
Bon fiscal gresit In urma denominarii casei de marcat firma la care platesc abonament de service nu mi-a scos TVA din casa,si primul bon pe care l-am emis contine TVA.Eu nu sunt ... (vezi toată discuția)