avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act autentic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act autentic

Este valabil un act încheiat la avocat, în 2016 , pe baza unui act de mana , încheiat în 2007, privind cedarea investiței de gaz. Fostul proprietar, dela care am cumpărat imobilul în 20007, s-a dus cu președintele asociației la avocat în 2016 si a făcut această cedare. Mai sunt eu proprietarul instalațtiei, drept dobândit în 2007, s-au nu? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: g_p , utilizator 11:35, 10 Decembrie 2016
Buna ziua,
Actele incheiate de avocat pentru bunuri de genul celui expus de dumneavoastra se numeste act cu data, continutul si identitatea atestate si au putere probatorie totala.
Va trebui ca dumneavoastra sa incheiati cu fostul proprietar un asemenea act daca nu este stipulat in contractul de vanzare cumparare dreptul asupra acelor instalatii.
Fostul proprietar a încheiat în septembrie , anul acesta, la 9 ani de la vânzarea imobilului, cu președintele asociatiei de proprietari. Au depus un act de vânzare cumpărare, dej mana, încheiat în 2007 (clar a fost antedatat-o), prin care spune a cedeaza drepturile asociației. Dar la acea vreme președinte al asociației era altcineva, iar actualul președinte a cumpărat garsoniera la 3 luni dupa ce este datat așa zidul act de mana? De ce a semnat el în numele asociației, nefiind nici măcar proprietar? Președintele de atunci spune că niciodată nu a fost vreo discutie despre așa ceva și el nu știe nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate bransament gaz g_p g_p In urma cu 10 ani am achizitionat un apartament care avea instalatie de gaz realizata (singurul din acel bloc) . Dupa vreo 3 ani mi-am dat acordul pt ca un ... (vezi toată discuția)
Proprietate bransament gaz g_p g_p Pot face o cerere pt o actiune în constare privind dreptul meu asupra investitiei de gaz , respectiv la data cumpărării am intrat si in posesia acestui ... (vezi toată discuția)
Obligatie cedare parti comune apartament virgil.cornel virgil.cornel Buna ziua, In 2007 am achizitionat un apartament in Timisoara cu credit bancar ,cesionat in favoarea bancii? In 2006 vecinul de la 4 se intelesese cu ... (vezi toată discuția)