avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj din succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj din succesiune

Dobandesc 1/2 dintr-o mostenire , respectiv un imobil cu teren aferent de 2000 m si teren agricol ,s-a facut succesiunea intre mine si o matusa la notar ,toate bune si frumoase numai ca matusa s-a instalat in casa si se face ca ploua referitor la 50 %, au trecut 2 ani .Daca o chem in instanta pentru iesirea din indiviziune pe cheltuiala mea (onorariu ,timbru ,expertiza ) la sfarsit pot cere cheltuielile de instanta respectivei matusi ,dar incazul incare nu dispune financiar pot cere o parte din cota de 50% echivalent la cheltuieli . multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:27, 10 Decembrie 2016
Buna seara,
chemati-o in instanta in temeiul art 1143 C.Civ.
La terminarea dosarului solicitati cheltuieli de judecata si un drept de retentie asupra tuturor bunurilor mobile si imobile ale matusii pana la plata lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune fortata GianinaDita GianinaDita Buna ziua, Am mostenit un teren de la strabunici impreuna cu mai multi mostenitori. Deoarece unul dintre ei a facut o obsesie pentru mostenire si doreste sa ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj sau de iesire din indiviziune? lotuss lotuss buna seara,detin impreuna cu fratele meu,dupa decesul tatalui ns.,50% dintro garsoniera;ceilalti 50% apartin matusei mele. deoarece fiica matusei locuieste in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune geavela geavela Eu si sora mea dorim iesirea din indiviziune .Noi avem 50% dintr-o garsoniera,iar matusa ns.50%.Va rog sa-mi spuneti a)ce taxe ,de timbru,sau altceva trebuie ... (vezi toată discuția)