avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Pot sa infiintez un SRL si sa fiu angajat in alta ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Pot sa infiintez un SRL si sa fiu angajat in alta parte?

Buna ziua. Incepand cu anul 2017 vreau sa deschid o afacere de productie (micro intreprindere) in mediul rural, fara asociati. Dezvoltarea firmei depinde de o finantare narambursabila din Fondurile Europene, masura 6.2. Pot sa infiintez firma daca sunt angajat in alta parte? Daca este sa nu mi se aprobe dosarul de finantare, firma nu se va putea dezvolta, si astfel voi fi nevoit sa o inchid. Deci ma bazez doar pe fonduri europene, si un mic capital din fonduri proprii.. Ce trebuie sa fac? Care ar fi pasii de urmat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dimucosmin , utilizator 11:43, 11 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari nerambursabile pentru infiintare firma lavitahi lavitahi Buna ziua, M-ar interesa daca sunt finantari nerambursabile pentru infiintarea unei firme avand domeniul de activitate \"administrare imobile\". In prezent ... (vezi toată discuția)
Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o intreprindere inviduala in domeniul cadastrului floringiscad floringiscad Acum cateva zile am comandat de pe net un colet, ( o carte cu titlul \\"Proiecte Eligibile pentru accesarea fondurilor europene in 3 luni ), acum studiez ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)