avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie concediere desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie concediere desfiintare post

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu un model de decizie de concediere (actualizat) desfiintare post?

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 13 Decembrie 2016
Model
[ link extern ] /

Observatii :

in loc de
Art. 6.Conform art. 78 din Contractul Colectiv de Muncă unic la nivel naţional valabil pe anii 2007-2010 salariatul are dreptul la un salariu compensatoriu, in afara drepturilor cuvenite la zi.

Art. 7. Salariatul va putea contesta prezenta decizie de concediere la Tribunalul in raza căruia îşi are domiciliul, în termen de 30 de zile de la data comunicării prezentei.

Art. 8.Prezenta decizie se va comunica salariatului in termen de 5 zile de la emitere

Prezenta decizie a fost emisă astăzi, ................ în 3 (trei) exemplare, unul pentru Salariat, unul pentru Societate şi unul pentru a fi comunicat Inspectoratului teritorial de Muncă.

treceti
Art. 6.Salariatul va putea contesta prezenta decizie de concediere la Tribunalul in raza căruia îşi are domiciliul, în termen de 45 de zile de la data comunicării prezentei.

Art. 7.Prezenta decizie se va comunica salariatului in termen de 5 zile de la emitere

Prezenta decizie a fost emisă astăzi, ................ în 2 (doua) exemplare, unul pentru Salariat, unul pentru Societate .
Multumesc. Si daca nu sunt locuri de munca vacante? Mentionam ca in cadrul societatii nu sunt locuri de munca vacante.

Mentionati ca nu sunt locuri vacante .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere solov solov buna ziua, un restaurant doreste sa intrerupa activitatea.Intrebarea este cum acordam preavizul si decizia de incetare a activitatii si daca exista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! andu86 andu86 La inceputul lunii decembrie 2009, mi-a s-a comunicat k postul meu se va desfiinta conform statutului...din data de 3.12.2009. si k de la acea data voi fi in ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere contestata cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Societatea la care lucrez, (societate de constructii) se confrunta cu o lipsa totala de contracte de lucrari inca de anul trecut din luna iulie ... (vezi toată discuția)