avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Dear Madonna,
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Dear Madonna,

Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom aduna la un loc, sau le vom trimite asa cum le-am conceput fiecare aici. -daca ne este permis. Politicos, decent si fara patima, va afla ceea ce nu a stiut si cine stie...poate va reveni cu alte sentimente.
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 22:32, 16 Noiembrie 2009
Sa zicem:nu exista criminalitate tiganeasca ,sa nu-i discriminam,cu toate ca , repet , luand numarul lor din societate si numarul condamnatilor apare, ca totusi aceasta exista . Daca luam in considerare cati sunt cu ajutoare de tot felul , reiese ca tot tiganii sunt "majoritari" in acest sens, care nu aduc nici un venit statului. Hai sa figurez in postura de aparatorul drepturilor lor . Propun , ca sa fie inscrisi cativa in scolile unde invata odraslele mai marilor zilei , sa mutam cateva familii in centrul Bucurestiului sau al altor orase mari sau mijlocii,mici sin tara in vecinatate , sau in aceeasi casa, cu cei care explica "bunatatea si corectitudinea lor " , faptul ca sunt discriminati de niste "urati" din societate ,si sa ne mai reintoarcem cu discutia peste o luna , doua . Propun , concluziile lor sa fie transmise si Madonnei .
Cand cineva ma jigneste pentru o parere, un punct de vedere, consider ca ma discrimineaza, ceea ce s-a si intamplat. Si o cred cu fermitate.
peraspera a scris:

Cand cineva ma jigneste pentru o parere, un punct de vedere, consider ca ma discrimineaza, ceea ce s-a si intamplat. Si o cred cu fermitate.

OK, e urat sa fi jignit pentru ca ai o anumita opinie, pentru ca ai o anumita parere insa cum e sa fi jignit pentru ca TE-AI NASCUT TIGAN, EVREU, ARMEAN FARA SA AI NICI O VINA (sa-mi aratati si mie pe unul care a vrut sa se nasca WASP sau nigger :hm:) CUM ESTE sa fi numit hot doar pentru ca esti roman si stai in Italia sau pentru ca esti tigan si stai in Romania ?
Rasismul xenofobia trebuie gandite din prisma copilasului din fotografia asta [ link extern ] /
sau din prisma Annei Frank. Eu ma uit la poza si vad un copil speriat. Atat. Are importanta daca e evreu, sau tigan sau rus, ori sarb ? E doar un copil care e singur si speriat. Asta face rasismul, asta trebuie sa tinem minte. Restul, chestiile cu familii mutate in centrul Bucurestiului si cu copii din familii foarte sarace mutati in scoli bune sunt doar probleme sociale. Cu rabdare si inima o sa le rezolvam.
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2009
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
"Si reactia impotriva ei spune acelasi lucru. Nu-mi place Maria Ciccone a.k.a. Madonna dar daca nu eram cu musca pe caciula nu dadeam cu palma sa o alungam".

...So, cum am fi facut daca eram de acord cu afirmatiile ei- ce reactii ar fi trebuit sa avem (noi, cei care traim in Romania)?!
Madonna nu voia sa rezolve problema, ci sa aduca in discutie o problema care e ignorata cu seninatate in societate.
Insa o problema nu se rezolva de la sine daca e ignorata...

Alte discuții în legătură

Reactii vehemente handsu handsu Ce parere aveti despre politica est-europeana (\"expusa\" de Madonna si urmata de reactii vehemente din partea publicului) privind minoritatea roma ? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Persoane de etnie roma ce ocupa spatiu abuziv Josephine_Morrani Josephine_Morrani Bunza ziua, Cui ma pot adresa? Povestea este lunga si am sa incerc sa relatez doar ce este important. Intr-un apartament al unei case nationalizate,cateva ... (vezi toată discuția)
Impartirea copiilor din doua clase pe criterii ce tin de dreptul la sanatate andreya_dj andreya_dj Buns seara. Avem o problema intr-o clasa care e formata de anul trecut. suntem in clasa 1 si ne-au venit colegi noi in clasa..(copii care nu au frecventat 1 ... (vezi toată discuția)