avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... scoala perfectionare conducere
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

scoala perfectionare conducere

Buna, fiind instructor auto , ma intereseaza care ar fi conditiile legale pentru a oferi legal si contra cost ore de conducere celor care deja poseda permis de conducere, dar nu au condus de mult, si ar vrea sa redobandeasca aptitudinile .Justific motivul : avand carnet, persoana nu mai este elev inregistrat, deci nu va participa la cursul vreunei scoli . (Ex.: are permis din 1986, dar acum si-a cumparat masina iar intretimp nu a condus deloc.) Fiind instructor practic cat. B , multi m-au intrebat .. si iata, caut raspunsul. Cu stima si respect.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:57, 12 Decembrie 2016
Fiind instructor trebuie sa apartineti de o scoala de soferi. Posesorul permisului cumpara sedinte de perfectionare la scoala. "Elevul" trebuie sa aiba carnet de perfectionare.
Oricine poate sa faca ore de perfectionare chiar daca are permis de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise post instructor auto si profesor legislatie ContSters58051 ContSters58051 VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU FISELE DE POST PTR. INSTRUCTOR AUTO , PROFESOR LEGISLATIE SI PTR. PERSOANA CARE ACORDA PRIMUL AJUTOR LA O SCOALA DE ... (vezi toată discuția)
Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)