buna ziua am si eu o problema.am o fetita de 3 ani si eu cu tatal ei neam despartit eu nu am serviciu si nici el nu are dar munceste in strainatate dar nu cu acte. eu stau la o prietena si el a venit si mia luat fetita cu forta cu amenintari le am pe telefon.el sia facut o noua relatie cu altcineva si nu vrea sa mai imi dea fetita asta sa intamplat acum 3 zile knd a luato.va rog sa imi spuneti ce trebuiue sa fac in cazul asta.precizez ca el este in strainatate si fetita sta la mama lui si nu vor sa mai mio dea inapoi.va multumesc
Nu sunt la politie pentru ca am vorbit la protectia copilului si moa zis ca nu pot face nimic pentru ca am dato ei de buna voie. Dar eu am dato de frica ca ma amenintat ca trimite oameni puscariasi peste mine sa o ia cu forta si sa ma bata si am preferat sa o dau eu nu sa astept sa vina lumea peste mine sa ma omoare
Doamna, ati dat copila pentru 2 zile, acum o vreti inapoi. Mergeti la politie si faceti reclamatie ca nu vi se returneaza copilul.
Sau mergeti sa luati fetita si daca doamna nu o da apelati de urgenta politia sa vina sa va ajute sa va recuperati copilul.
Politie nu Protectia Copilului, ei se ocupa de rapiri.
Spuneti ca ati dat de bunavoie copilul pentru cateva zile si ca acum nu il mai returneaza si solicitati ajutorul. Apoi faceti plangere penala la politie pentru rapire si amenintare.
Cred ca dupa acest incident puteti cere si ordin de protectia in instanta.
Va tin pumnii.
Neaparat insa faceti ceva altfel nu o sa o mai vedeti niciodata si nici nu va mai dori peste cateva saptamani sa vina la dumneavoastra.
Nu mai pierdeți vremea și efectuați demersurile legale.
Dacă nu aveți hotărâre deschideți proces.
Dacă stați mult asa puteți avea surprize neplăcute.
Stabiliți și o strategie gândită temeinic pentru proces.
La orice problema exista o soluție dacă urmezi calea corecta...