Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

pianistul 
	    	Administrator

pianistul 
	    	Administrator	    

Hmmmm....am primit si eu medalii.....ce tare sunt;).
Poate ne explica Alin si ce reprezinta exact aceste medalii.....sunt de mai multe culori si nu stiu exact ce reprezinta fiecare.
Oricum, felicitari tuturor medaliatilor, dar si celor care luna aceasta nu le-au obtinut....=D>=D>=D>
 Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane	    

Alin Popescu	                   

Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
	                    Alin Popescu	                   

Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)

Alin Popescu	                   

Stim ca a durat ceva de cand am promis ca o sa rezolvam aceasta problema. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? ... (vezi toată discuția)
	                    Alin Popescu	                   

Stim ca a durat ceva de cand am promis ca o sa rezolvam aceasta problema. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? ... (vezi toată discuția)

Alin Popescu	                   

In ultimele zile, ne-am jucat cu cifrele si graficele generate de statisticile Avocatnet.ro, pentru ca ne interesa care este tendinta din cateva zone ... (vezi toată discuția)
	                    Alin Popescu	                   

In ultimele zile, ne-am jucat cu cifrele si graficele generate de statisticile Avocatnet.ro, pentru ca ne interesa care este tendinta din cateva zone ... (vezi toată discuția)