avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinerii pentru menajera
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinerii pentru menajera

Locuiesc cu chirie. Sunt singur in camera, dar in fiecare zi, de luni pana sambata inclusiv, imi vine o menajera timp de 6 ore. Este necesar sa fie considerata ca o persoana in plus la plata intretinerii, avand in vedere ca intr-o luna locuieste 6*6*4/24=6 zile (echivalent in timp) ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:45, 14 Decembrie 2016
Dispozitia in vigoare prevede ca se introduce la calculul cotelor de intretinere persoana care locuieste provizoriu sau definitiv in imobil,minimum 15 zile/luna
In cazul dv nu se introduce persoana in plus la intretinere
a locui inseamna sa dormi in acel apartament.
Nu e cazul dumneavostra.
Sunt de acord cu opiniile de mai sus, insa acest lucru trebuie discutat si hotarat in AG a membrilor - pentru ca, am observat s-a mai discutat aceasta chestiune si se pare ca nu toata lumea stie despre ce este vorba.

In fond, nu ca menajera sau bona copiilor nu doarme peste noapte, ci discutam ca in perioada cat dvs. sunteti la serviciu, menajera isi face treaba pentru care a fost angajata - deci in locuinta va fi in permanenta o persoana.

Ei, acolo unde nu te intelegi cu cei de la asociatie si nici nu vrei sa creezi discutii intre vecini (de fapt aici este problema), unii oameni prefera sa treaca o persoana in plus - costurile fiind foarte mici - si ai terminat treaba...

Repet, in mod normal, menajera dvs. nu trebuie trcuta la asociatie. In cazul menajerelor /bonelor care locuiesc permanent, sau ma rog, peste 15 zile (cunosc asemenea cazuri), acestea trebuiesc trecute in evidenta persoanelor pentru care asociatie repartizeaza costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane la intretinere florentinav12 florentinav12 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un aspect. Am un copil de 4ani care este trecut la intretinere unde locuiesc parintii mei. In fiecare seara ... (vezi toată discuția)
Includere persoane la intretinere Ana2020 Ana2020 Buna ziua, îmi puteti spune va rog care sunt prevederile legale in ceea ce privește includerea unei persoane la intretinere: in spetă o bona care sta 9 ore, ... (vezi toată discuția)
Numar persoane la intretinere puiucris puiucris Buna. Am o intrebare. Sotul meu, eu si cei 2 copii ai nostri locuim intr-un apartament. Sotul e plecat la lucru si lipseste cu saptamanile de acasa. Am cerut ... (vezi toată discuția)