avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Includere persoane la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Includere persoane la intretinere

Buna ziua, îmi puteti spune va rog care sunt prevederile legale in ceea ce privește includerea unei persoane la intretinere: in spetă o bona care sta 9 ore, trebuie adăugată ca persoana suplimentara pe lista de intretinere? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ana2020 , utilizator 07:31, 7 Aprilie 2017
raspuns: NU
persoana respectiva nu locuieste acolo (a locui inseamna sa dormi in apartament)
Se presupune ca acea bona consuma apa in lipsa proprietarului. (ca nu se scade proprietarul care e 8 ore la servici)
Dispozitiile in vigoare precizeaza ca se introduc in evidenta de calcul a cotelor de intretinere,persoanele care locuiesc provizoriu sau definitiv in imobil,minimum 15 zile/luna
In speta expusa de dv ,bona nu se introduce la calculul cotelor de intretinere lunara
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cote intretinere gabinita20 gabinita20 Am doua intrebari referitoare la acest topic: 1. Tatal meu a fost internat in spital incepind cu 24 mai, iar dupa externare l-am dus la un centru de ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii pentru menajera silviuz silviuz Locuiesc cu chirie. Sunt singur in camera, dar in fiecare zi, de luni pana sambata inclusiv, imi vine o menajera timp de 6 ore. Este necesar sa fie considerata ... (vezi toată discuția)
Scadere/adaugare persoane la intretinere Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Am doua intrebari legate de modul in care se scade/adauga persoane la intretinere. 1. am facut o cerere de scadere la intretinere(pt luna ... (vezi toată discuția)