avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare casa in constructie(nefinalizata)
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare casa in constructie(nefinalizata)

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca pot incheia o asigurare pe o casa in constructie,care are autorizatie de constructie dar termenul de finalizare a expirat,nu este intabulata in cartea funciara si nici declarata la Primarie(la impozite si taxe)?
Cel mai recent răspuns: VRozalia , utilizator 17:29, 28 August 2023
Există tipuri de asigurări care acoperă și riscurile din perioada construcției, nu doar pe cele aferente caselor finalizate.
Contactați fie asigurătorii, fie brokerii de asigurare.

Succes!
Multumesc pentru raspuns.
Se poate asigura o casa in constructie finalizata dar fara receptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte casa. ContSters359110 ContSters359110 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce act trebuie sa emita primaria in cazul in care o persoana fizica pierde autorizatia de construire, obtinuta in anul 1985? ... (vezi toată discuția)
Contract casa vali67 vali67 am cumparat in 1995 un teren,pe care am construit o casa cu autorizatie de constructie,am schimbat si nr postal(din39 in 39b)platesc impozit la sect 5,toate ... (vezi toată discuția)