avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări bogdansavu
                      Utilizator

bogdansavu
                      Utilizator                    

Deiniel	                   

Pentru a beneficia de prima de incadrare in munca(0.5lei/km)trebuie sa ai domiciliul intr-o zona defavorizata?Mentionez ca am domiciliul in Balș/Olt si ma ... (vezi toată discuția)
	                    Deiniel	                   

Pentru a beneficia de prima de incadrare in munca(0.5lei/km)trebuie sa ai domiciliul intr-o zona defavorizata?Mentionez ca am domiciliul in Balș/Olt si ma ... (vezi toată discuția)

geo83	                   

Buna ziua,
Sunt somer si urmeaza sa semnez un contract de munca pe o perioada determinata de 4 luni cu posibilitate de prelungire .Viitorul job se afla la o ... (vezi toată discuția)
	                    geo83	                   

Buna ziua,
Sunt somer si urmeaza sa semnez un contract de munca pe o perioada determinata de 4 luni cu posibilitate de prelungire .Viitorul job se afla la o ... (vezi toată discuția)

adrian_patrascu	                   

Buna ziua!
In perioada septembrie-decembrie 2015 am lucrat la doua fabrici de cablaje auto,din orasul in care locuiesc!Din ianuarie 2016 si pana in prezent nu ... (vezi toată discuția)
	                    adrian_patrascu	                   

Buna ziua!
In perioada septembrie-decembrie 2015 am lucrat la doua fabrici de cablaje auto,din orasul in care locuiesc!Din ianuarie 2016 si pana in prezent nu ... (vezi toată discuția)