avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 238/2013
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 238/2013

Articolul 14 (8) din aceasta lege este in prezent in vigoare fara nicio modificare?
Cel mai recent răspuns: Marioara Maftei , utilizator 15:45, 15 Decembrie 2016
14. La articolul I punctul 14, articolul 18 se modifica si va avea urmatorul cuprins: „
Art. 18. - Autoritatile administratiei publice locale pot hotari si preluarea cheltuielilor aferente lucrarilor de interventie, corespunzatoare cotei de contributie prevazute la art. 13 alin. (1) lit. a) din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in limita fondurilor aprobate anual cu aceasta destinatie in bugetele locale, pentru blocurile de locuinte.”
Cred ca intrebarea mea e confuza. Imi cer scuze si reformulez :
Ma intereseaza articolul 14 (8) din OUG 18/2009, pe care legea 238/2013 o modifica si completeaza prin articolul unic punctul 11, citez :
"11. La articolul I punctul 14, articolele 14 şi 15 se modifică şi vor avea următorul cuprins:

"
Art. 14.
...........................................................................................................
(8) Prin excepţie de la prevederile alin. (3), sumele avansate de autorităţile administraţiei publice locale pentru asigurarea cotei de contribuţie proprie a asociaţiilor de proprietari, prevăzute la art. 13 alin. (1) lit. c), sunt considerate cheltuieli de natură socială şi nu se recuperează de la următoarele categorii de proprietari, persoane fizice:

a) persoane cu handicap sau familii cu persoane cu handicap aflate în întreţinere;

b) persoane singure/familii care, în ultimele 3 luni anterioare efectuării anchetei sociale de către autoritatea administraţiei publice locale, au realizat venituri medii nete lunare pe persoană singură/membru de familie sub câştigul salarial mediu net pe economie;

c) veterani de război şi soţi/soţii supravieţuitori/supravieţuitoare ai/ale acestora;

d) pensionari, indiferent de statutul acestora, ale căror venituri medii nete lunare pe persoană singură/membru de familie sunt sub câştigul salarial mediu net pe economie."


Acest text ma intereseaza daca este in vigoare, in prezent, in aceasta forma!
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2016
Marioara Maftei, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie proprie la reabilitarea termica in cazul cotelor parti proprietate cyan cyan Am primit un formular pentru declaratia pe proprie raspundere pentru declararea veniturilor in vederea inceperii reabilitarii termice. In el se precizeaza ca ... (vezi toată discuția)
Intrebare pentru un prieten - plata diferentiata reabilitare in functie de venituri Anghelescu Anghelescu Aseara un prietre administrator de bloc, imi spunea ca a finalizat \"dosarul pentru reabilitarea blocului\",pentru a fi depus la primaria de sector. Imi ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica 30Corina30 30Corina30 Am fost invitata la Primarie -in calitate de presedinte asocoatie proprietari- pentru reabilitarea termica a blocurilor. Verbal dl. Primar ne-a spus ca nu vom ... (vezi toată discuția)