avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe vamale Monaco
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe vamale Monaco

Bună ziua,
Doresc sa cumpăr un autoturism din Monaco și sa il înmatriculez în România. Știu ca principatul de Monaco nu este în UE,dar are niște acorduri și tratate vamale europene. Ma interesează dacă o sa fie nevoie sa plătesc taxe vamale pentru importul acestui autoturism.
Va mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc sa achizitionmez un autoturism din monaco ... andysplast54 andysplast54 Bună ziua, Doresc sa achizitionmez un autoturism din Monaco și sa il înmatriculez în România. Știu ca principatul de Monaco nu este în UE, dar are ... (vezi toată discuția)
Taxa auto cumparata dintr-o tara non ue Infezabil Infezabil Am luat o masina cu talon de Monaco din Italia,cumparata cu acte in regular.trebuie sa platesc vama in Tara altfel nu o inmatriculeaza.e normal?care e ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue ( republica moldova) in romania alecs_judo alecs_judo Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoare problema: Sunt cetatean din Republica Moldova insa detin si cetatenie romana ( ... (vezi toată discuția)