avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua, Doresc sa achizitionmez un autoturism din ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua, Doresc sa achizitionmez un autoturism din Monaco ...

Bună ziua,
Doresc sa achizitionmez un autoturism din Monaco și sa il înmatriculez în România. Știu ca principatul de Monaco nu este în UE, dar are niște acorduri și tratate vamale europene. Ma interesează dacă o sa fie nevoie sa plătesc taxe vamale pentru importul acestui autoturism.
Va mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Taxe vamale monaco cezarmoreno cezarmoreno Bună ziua, Doresc sa cumpăr un autoturism din Monaco și sa il înmatriculez în România. Știu ca principatul de Monaco nu este în UE,dar are niște ... (vezi toată discuția)
Taxa auto cumparata dintr-o tara non ue Infezabil Infezabil Am luat o masina cu talon de Monaco din Italia,cumparata cu acte in regular.trebuie sa platesc vama in Tara altfel nu o inmatriculeaza.e normal?care e ... (vezi toată discuția)
Ce tva platesc la cumpararea unei masini din america? truta_marian truta_marian Bună ziua. Ce lege să citesc pentru a afla ce TVA trebuie să plătesc la achiziţia unui autovehicul din S.U.A.? Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)