avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte teren de casa vechi de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte teren de casa vechi de mana

Salut ! Ma numesc Adrian as vrea sa intreb daca actele de mana vanzare cumparare care se faceau in trecut mai sunt valabile ? Si ca sa spun tot continutul am facut o casa pe un pamant dar cel din fata casei este cumparat de un bunic cu act de mana as vre sa il iau de la el dar am inteles ca actul nu mai este valabil trebuie sa actionez. In instanta persoana de la care a fost cumparat
Buna ziua, Actele de vanzare-cumparare nu isi pierd valabilitatea, indiferent cand sunt facute.
Probabil va trebui sa deschideti o actiune in uzucapiune.
Contactati un avocat, care sa studieze toate actele ce le aveti si sa discutati in detaliu problema dvs. pentru a vedea daca sunt indeplinite conditiile promovarii unei astfel de actiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde o proprietate? ZBIRLEA GEORGIANA ZBIRLEA GEORGIANA CEA DE-A DOUA NEVASTĂ A BUNICULUI MEU( CARE ESTE DECEDAT), VREA SA VÂNDĂ O PROPRIETATE, LA CURTE, ÎN SECTOR 3. CASA A FOST CUMPĂRATĂ DE FOSTUL SOȚ AL ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta bettyna bettyna Salutare! Am o problema in ceea ce priveste actele necesare pentru intabulare: bunicul meu a cumparat un teren cu chitanta de mana (cum se facea pe vremuri). ... (vezi toată discuția)
Bună. am următoarea speță. bunicul a cumpărat un teren în ... Sadams Sadams Bună. Am următoarea speță. Bunicul a cumpărat un teren în 1975 de la 3 frati. Au făcut un contract de mana semnat de cei trei frati, de bunicul și de ... (vezi toată discuția)