avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ordinea pe lista de la centrul de votare
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ordinea pe lista de la centrul de votare

La vot pe pagina listei unde am semnat am observat numele unui vecin din bloc dar nu si al surorii lui desi locuiesc impreuna in acelasi ap.au acelasi nume de familie si sant inregistrati in cartea de imobil.Care sant explicatiile posibile?
Cel mai recent răspuns: gambette , utilizator 21:18, 18 Decembrie 2016
Adresa din actul de identitate poate fi alta sau poate este pusă sub interdicție sau are limitări impuse printr-o hotărâre penală.
Este posibil ca numele surorii sa figureze pe alta pagina a listei cu electori cu adresa pe strada arondata unde este situat blocul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte identitate udau_1966 udau_1966 trebuie sa schimb cartea de identitate si o voi face la o noua adresa,diferita de cea actuala.in aceasta conditie,eu ca cetatean care doreste sa voteze,unde o ... (vezi toată discuția)
Nr. de strada diferit la aceeasi adresa lucian1956 lucian1956 Buna seara, Va prezint o situatie in speranta ca voi primi un raspuns. Locuiesc pe o strada, sa-i zicem strada X, nr. 2. Daca fac o comanda la taxi, mi se ... (vezi toată discuția)
Am rămas fără casa deci nu mai am domiciliu. buletinul ... Laur0010 Laur0010 Bună ziua. Am rămas fără casa deci nu mai am domiciliu. Buletinul cu acea adresa a expirat și el. Dețin însă o poza în telefon cu buletinul vechi. ... (vezi toată discuția)