avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AVANSAREA PROFESIONALA A PERSONALULUI CONTRACTUAL DIN ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AVANSAREA PROFESIONALA A PERSONALULUI CONTRACTUAL DIN UNITATILE AFLATE IN SUBORDINEA ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE

Buna ziua! M-ar interesa un raspuns avizat referitor la posibilitatea avansarii profesionale a personalului contractual in contextul "crizei" actuale.
Sunt angajat in cadrul unui centru de asistenta sociala. Acest centru se afla in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (directie aflata in subordinea Consiliului Judetean).
In luna februarie anul 2009 trebuia sa trec la o treapta superioara (treapta 2 salarizare) cu indeplinirea conditiilor de vechime in munca si in specialitate.
De la conducerea Centrului, mi s-a comunicat ca datorita crizei si a unei prevederi legale promulgate de actualul guvern, orice majorare de salariu este blocata.
intrebarea mea este : interdictia respectiva se refera si la avansarea profesionala?
Intreb pentru ca in conditiile acestea, voi fi prejudiciat prin pierderea a 2 ani plus inca 2 (2009 si 2010) de la posibilitatea de a avansa in treapta profesionala.
Exista posibilitatea de a solicita legal trecerea la treapta superioare aferenta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: xcremene , utilizator 11:23, 3 Septembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in treapta superioara de salarizare DAR_YA DAR_YA In cazul unui functionar public, trecerea in treapta superioara s'a facut dupa o perioada de un an de zile de la data la care ar fi avut dreptul si ar fi ... (vezi toată discuția)
Salariul functionar public iuli_5 iuli_5 Buna ziua! Sunt angajata ca functionar public, inspector gradul principal, clasa 1, treapta 1 de salarizare din anul 2009 - 3 martie. Salariul pe care il ... (vezi toată discuția)
Acordare treapta lapa marin lapa marin au trecut aproape trei ani de la ultima treapta de salarizare primita si nu vor sa-mi acorde pe urmatoarea.nu am fost sanctionat in nici un fel.ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)