avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Distanta minima intre fereastra si drum public
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Distanta minima intre fereastra si drum public

In zona in care locuiesc urmeaza sa se transforme drumul de access in drum public. Ati putea sa imi spuneti care lege reglementeaza distanta minima dintre drumul public si fereastra apartamentului/bloc?
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 21:15, 20 Decembrie 2016
Cititi [ link extern ] /
Cititi si mai jos, nu ca v-ar fi de vreun folos, dar este acelasi subiect :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat traducator otilia_aconstantinei otilia_aconstantinei Buna ziua. As dori sa stiu daca a sustinut careva examenul pentru atestat de traducator autorizat , si daca da, ce pasi a trebuit sa urmeze. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen pentru atestat traducãtor turcã-românã ioneladede ioneladede multumesc anticipat m/ar interesa obtinerea unui atestat de traducator turco roman daca m/ati putea ajuta cu modele de subiecte sau cateva idei despre ... (vezi toată discuția)
Violare intimitate in spatiul locativ intre vecini victor1906 victor1906 Buna ziua. Am o problema sociala cu vecinul meu prin faptul ca geamul de la locuinta lui are vedere in curtea si gospodaria mea si datorita acestui fapt el ... (vezi toată discuția)