avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... popriri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

popriri

Am trei popriri pentru care mi se retin 930 ron.Primele doua le achit in 8 luni.Pentru ultima poprire d.l executor mi.a trimis o somatie imobiliara desi nu am casa ipotecata pe motiv ca suma poprita e prea mica.L.am sunat si i.am spus ca dupa cateva luni voi plati in jur de 700 ron.Mentionez ca mi. a trimis si un extras de la cadastru.Va rog sa.mi spuneti ce am de facut.D.l executor mi.a spus ca asa cere procedura sa mearga mai departe in cazul in care banca contesta ca suma e prea mica.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:31, 22 Decembrie 2016
Dacă suma datorată este peste 10.000 lei, vă pot executa silit imobilul.
Dacă nu sunteți unic proprietar, atunci trebuie să ceară mai întâi partajul, dacă ceilalți coproprietari nu sunt debitorii acelui creditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters108914 ContSters108914 In cazul in care executorul judecatoresc obsearva ca prin porire nu poate recupera nimic de la debitor poate sa initieze o actiune de executare silita ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara bugsynel bugsynel buna seara! am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta: am avut un credit de nevoi personale in val de 20 000 lei in care nu am avut ipoteca sau gaj ... (vezi toată discuția)
Firma nu pune in aplicare executarea alexa_sidorencu alexa_sidorencu Am mers la un executor pt a pune in aplicare o hot judecatoreasca,mai exact pt plata pensiei alimentare,dupa 6 luni executorul mi-a spus ca firma nu raspunde ... (vezi toată discuția)