avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Maine 04.09.2008 este greva la Judecatoria Sectorului ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Maine 04.09.2008 este greva la Judecatoria Sectorului 4 ?

Buna ziua,

Am inteles ca nu chiar toate judecatoriile sunt in greva.
Am rugamintea, daca stie cineva, sa-mi spuna si mie daca maine 04.09.2009 Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti este in greva sau nu...
Eventual daca stie cineva:
- daca sunt sanse sa inceteze greva pana maine;
- cam care va fi noul termen pentru prezentare/reprogramarea infatisarii ?;
In speranta ca ma veti ajuta va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2009
loanabelciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandru andra , utilizator 09:31, 4 Septembrie 2009
Din pacate nu cred ca poate sa va dea cineva un raspuns exact...din cate stiu, sedintele de judecata nu se tin - se da un termen mai scurt. Pentru mai multa siguranta, puteti merge personal acolo!
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2009
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Eu nu cred ca este in greva nici o judecatorie! Doar ca dau amanari la toate procesele! Eu am avut ieri 2 procese si am primit amanari in octombrie , respectiv noiembrie!:D
Referitor la sansele de incheiere forme de protest,nu prea avem clarvazatori printre noi.
Insa sunt voci/semnale care sustin ca protestul se prelungeste si saptamana viitoare,cel putin la anumite instante din tara.
Buna dimineata

Stie cineva daca Luni, 07.09.2009 Judecatoria sector 4 este in greva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greva magistrati - cum se anunta/afla data reprogramarii ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Maine 04.09.2009 la ora 08:30 ar fi trebuit sa am prima infatisare pentru divort (eu sunt reclamanta) la Judecatoria Sectorului 4.. As avea ... (vezi toată discuția)
Stie cineva ce s-a intamplat astazi cu greva si Ileana Schwarz Ileana Schwarz daca astazi s-au tinut sedintele de judecata la judecatoria sectorului 1? multumesc av. Ileana Schwarz (vezi toată discuția)