avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie mobiliara cu cerere de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie mobiliara cu cerere de executare silita

Avem o societate comerciala fara patrimoniu care a refuzat plata catre un creditor - persoana fizica, din cauza faptului ca acesta nu a putut face dovada achitarii sumelor pretinse ca imprumut.
Executorul judecatoresc angajat de catre creditor adauga cheltuieli in sume semnificative pe care le pretinde de la debitor si ameninta cu executarea silita. Inca nu s-a ajuns la o suma care sa poata justifica cererea de insolventa a firmei insa nu stiu exact care sunt riscurile la care este expusa societatea comerciala.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:29, 22 Decembrie 2016
Să fie executate bunurile, să intre în faliment, cam astea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a unui credit bancar Alex28 Alex28 Acum vreo 4 ani am luat un credit de nevoi personale. In ultimul an nu am mai putut plati decat partial. Am incercat o reesalonare, nu s-a vrut de catre banca. ... (vezi toată discuția)
Discuþie deschisã, pe propunerea mea de completare a art.36., din legea nr.85/2006 viktorV viktorV Faţă de cadrul juridic actual, construit şi consolidat de guvernarea repetitivă Boc, - care favorizează nepermis, furtul de proprietate, solicit ... (vezi toată discuția)
Plangere penala mariusbm mariusbm Buna ziua, Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)