avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mi s-a scos casa la vanzare, fara acordul meu!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mi s-a scos casa la vanzare, fara acordul meu!

Recent am achizitionat o casa, prin intermediul unei agentii imobiliare. Dupa terminarea tuturor formalitatilor si intrarea in posesie, contractul cu agentia a incetat de drept prin ducerea la implinire a obiectului contractului.
La doua saptamani de la intrarea in posesie, am fost cautat in vederea vanzarii casei.... Astfel, cautand pe diverse siteuri de profil, am descoperit ca noua mea proprietate este de vanzare. Vanzator, evident, agentia imobiliara. Nu este neglijenta ( a uitat sa scoata anuntul, sa actualizeze site, etc) ci postare voita, ulterioara intrarii in posesie.
Motivul, in acceptiunea mea, este de a crea iluzia unui portofoliu generos, prin care sa atraga potentiali clienti. Cine stie cati altii se afla in aceeasi situatie..., doar insistenta unei potential cumparator a facut ca eu sa aflu de aceasta situatie.
Sugestii, solutii??
Cel mai recent răspuns: Ionita Loredana Avocat , Avocat 10:46, 22 Decembrie 2016
Buna ziua,

Sfatul meu este sa ignorati situatie. Daca tot va deranjeaza potentialii cumparatori, puteti sesiza OPC-ul cu privire la faptul ca agentia posteaza anunturi fictive. Puteti purta si o discutie cu agentia sau sa o notificati in scris, cel mai bine.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari treziti-va - vanzare imobile prin agentie dasca7777 dasca7777 Nu inteleg de ce proprietarii nu dau anunturi mai multe pe siteuri si prin ziar. Oriunde sun imi raspunde o agentie imobiliara , care imi ofera detalii si care ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii agentie imobiliara arghmaitie arghmaitie Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am incheiat un contract de prestari servicii cu o agentie imobiliara si am niste intrebari vis-a-vis de acest \"contract\". In ... (vezi toată discuția)
Firma imobiliara vrea procent de la mine desi nu mi-a vandut casa cren cren Vreau sa-mi raspundeti, daca puteti. Am facut un contract cu o agentie imobiliara pentru a se ocupa de vanzarea casei mele. Am vorbit cu proprietara agentiei ... (vezi toată discuția)