avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort din cauza infidelitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort din cauza infidelitatii

Buna ziua am si eu o intrebare ,de o perioada indelungata de timp,tatal meu ii este infidel mamei,eu am cateva dovezi dar nu sunt solide,si as vrea sa stiu daca dovezile obtinute in urma unei investigatii particulare facuta de o firma de detectivi ar fi valabile ca proba in instanta pentru obtinerea divortului din cauza infidelitatii?
Si daca in urma divortului eu cu mami trebuie sa parasim casa,chiar daca eu sunt o persoana cu handicap grav,gradul I,am certificat de handicap iar mama este asistentul meu personal???
Vav multumesc anticipat pentru raspuns!!
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 20:10, 24 Decembrie 2016
Daca acea casa este bun comun, atunci la partaj mama va primi jumatate din ea si posibil cu banii respectivi sa va luati un apartament mai micut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia inselata, cu o fata de 17 ani, care a nascut. informatii despre partaj, divort, bani, avere... Lutefact Lutefact Buna ziua, Situatia mea sta in felul urmator: Tatal meu s-a combinat (el nu recunoaste nici acum) cu o fata, ea avea 16 ani pe atunci, iar la 18 ani a ... (vezi toată discuția)
Divort paula-mary paula-mary Buna seara.Va rog din tot sufletul sa ma ajutati deoarece sunt intr-o situatie disperata.Sunt casatorita de 30 de ani dar sotul meu are o relatie cu alta ... (vezi toată discuția)
Divort dupa 25 de ani de casnicie LILIEMA LILIEMA Buna ziua, Ca sotie in ce conditii asi avea dreptul sa-mi plateasca sotul o renta /luna , tinand cont de faptul ca salariul sau este peste dublul salariului ... (vezi toată discuția)