avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vandalizare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vandalizare autoturism

Buna dimineața! Ma confrunt cu următoarea situație: vecinii mei au un câine pe care il lasă in casa sa latre toată ziua când nu sunt acasă si noapte daca ei pleacă. Am depus doua plângeri la poliție întrucât nu am putut stabili un dialog civilizat cu aceștia. Ieri am fost la sediu poliției unde discuția a degenerat si unde vecinii mi-au pus in vedere " ca o sa văd eu de acum in colo" . Acum mi-am găsit brațul de la ștergătorul de pe luneta rupt. Mi-se pare cam mare coincidenta, ținând cont ca in decurs celor trei ani de când am mașina nu a pățit niciun incident de genul acesta. Va rog sa ma sfătuiți ce pot face in acesta situație. Pot sa depun o plângere la poliție pentru vandalism cu toate ca nu dețin nicio proba? Repet, altcineva nu ar fi avut niciun motiv, si daca ar fi fost furt nu cred ca Mai găseam ștergătorul.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:12, 24 Decembrie 2016
Puteti depune plangere pentru distrugere si puteti indica si pe cine banuiti precizand ca ati fost amenintat de acesta.
Politia il va chema pentru cercetari si poate reusiti astfel sa il potoliti pe vecin.
MariaW a scris:


Pot sa depun o plângere la poliție pentru vandalism cu toate ca nu dețin nicio proba?


Este riscant sa acuzati fara sa detineti proba temeinica
Va asumati responsabilitatea sa suportati eventuale consecinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caini care latra mereu. ContSters417779 ContSters417779 Buna ziua ! Am o problema : am un vecin care locuieste peste strada de mine si are vreo 7 caini. Toata ziua si noaptea latra (bine, nu prea acum cu zapada ... (vezi toată discuția)
Hartuire - probleme cu vecina, modalitati legale pentru plangere dong_yi dong_yi Buna ziua, Am o vecina care nu se mai satura sa ma faca in toate felurile, ma urmareste cand ies din casa si iese si ea si incepe sa ma injure, la fel cand ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala si amenintare Cristina-N Cristina-N Buna ziua, Pe scurt, situatia sta in felul urmator: Un vecin agresiv o insulta si o ameninta pe mama in fiecare zi deranjat fiind de faptul ea se trezeste ... (vezi toată discuția)