avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Deschidere firma noua
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Deschidere firma noua

Buna ziua,eu Lucrez in italia ca angajat si anul acesta mi sa propus sa imi deschid firma si sa Lucrez tot la ei in firma dar nu ca angajat ci sa facem contract de prestare servicii si eu sa imi platesc taxele la stat si restul.As dori sa aflu de la dvs daca pot lucra legal pe teritoriul uniunii Europene cu firma noua infiintata in Romania si sa imi platesc taxe le in Romania? Daca da Cat si cum se platesc in Romania impozit ele pe profit si care este costui de mentenanta a firmei pe un an de zile.Va multumesc anticipat, Sarbatori Fericite!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:03, 28 Decembrie 2016
Este bine si este legal. Taxele si impozitele depinde de venit si de dorinta celui care plateste. Costul mentenantei depinde de prestator.

Dati-ne mai multe amanunte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa platim la stat manuela marinescu manuela marinescu sotul meu lucreaza in italia si vrea sa deschida in romania o societate iar cu patronul din italia sa incheie un contract de prestari servicii , ca sa isi ... (vezi toată discuția)
Angajarea cetatenilor extracomunitari care detin permise de munca in alte tari eu Alexandru Cutean Alexandru Cutean As dori sa intreb: Daca permisul de munca eliberat de autoritatiile italiene pt. un cetatean extracomunitar din Bosnia Herzegovina i acorda dreptul acestuia ... (vezi toată discuția)
Cetatenii straini din state terte detasati in romania Alexandru Cutean Alexandru Cutean Cetatenii straini detasati in Romania intra sub incidenta art. 3 al. 1 litera a din O.U. nr.56/2007 care spune ca:Strainii pot fi incadrati in munca pe ... (vezi toată discuția)