avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neplata amenda circulatie la restituirea permis dupa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neplata amenda circulatie la restituirea permis dupa suspendare

am permisul suspendat 30 zile pot recupera permisul fara plata amenzii nu am posibilitatea sa o achit acum multumesc
Cel mai recent răspuns: gavrilviorel , utilizator 12:30, 25 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat desdicado81 desdicado81 Am permisul suspendat pe 30 zile si mi- a spus cineva ca in momentul in care imi va expira suspendarea sunt obligat sa-mi platesc toate amenzile neplatite ca ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere Cojocariu Sîrghe Iulian Cojocariu Sîrghe Iulian Bună ziua! Mă adresez cu o problemă de întelegere în privința suspendării permisului de conducere pe o perioada de 90 zile datorită consumului de ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier - amenzi de circulatie carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Noul cod rutier se aplica din februarie, dar nu am inteles daca opereaza retroactiv - ma refer la prevederea care spune ca ramai fara permis daca ... (vezi toată discuția)