avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... actiune cheltuieli de judecata pe cale separata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

actiune cheltuieli de judecata pe cale separata

Dupa ramanerea definitiva a hotararii iar avocatul a solicitat si la fond si la apel, cheltuielile de judecata pe cale separata, va promova aceasta actiune numai la instanta de apel?

O sa trebuiasca sa ii platesc taxa judiciara pentru aceasta actiune?
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 11:42, 27 Decembrie 2016
Buna ziua,
In situatia in care s-a facut mentiunea cu privire la solicitarea cheltuielilor pe cale separata si aceasta mentiune se regaseste in cele doua hotarari (fond si apel), se pot solicita pe cale separata atat cheltuielile de judecata ocazionate de judecarea in fond a cauzei cat si cheltuielile din apel.
La promovarea actiunii se va achita si taxa de timbru calculata la valoare.
Taxa de timbru achitata va putea fi solicitata ca si cheltuiala de judecata in noul proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata pe cale separata nyusziful nyusziful Buna ziua. Intr-un litigiu (dreptul muncii), am solicitat ca parat cheltuieli de judecata pe cale separata, in fond. Am pierdut fondul. Am facut apel, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!ce sanse sunt sa pot recupera cheltuielile de judecata ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Ce sanse sunt sa pot recupera cheltuielile de judecata pe cale separata in apel daca aceasta mentiune s-a facut numai in incheierea de sedinta de la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)