avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumulare perioada suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumulare perioada suspendare permis

Nu am acordat prioritate si, in urma tamponarii am ricosat intr_un biciclist care a avut nevoie de 5 zile de ingrijiri acasa. Permisul mi a fost retinut pe 3 luni, urmand ca dosarul sa se inchida in parchet. Intrebarea era daca se ia in calcul perioada de suspendare de 3 luni a permisului , chiar daca inca dosarul nu s a clasat in parchet ( ispasesc cele 3 luni, dau examen si astept inchiderea dosarului, urmand ca dupa cele 3 luni sa cer dovada de la parchet ,pana la clasare). Multumesc
Cel mai recent răspuns: vasile2013 , utilizator 18:28, 26 Decembrie 2016
Va recomand sa va uitati pe prevederle art.103 din OUG 195/2002 si de asemenea prevederile art.196 alin.1 Cod Penal.
Ultima modificare: Luni, 26 Decembrie 2016
vasile2013, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am fost implicata într un accident cu un biciclist ... Eu. K Eu. K Bună ziua! Am fost implicata într un accident cu un biciclist pe care l am acroșat intr o depasire (el trăsese pe dreapta drumului avad un autoturism ... (vezi toată discuția)
Art. 48 conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul ... fsiarazvan fsiarazvan Art. 48 Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să ... (vezi toată discuția)
Permis auto Andrei 199 Andrei 199 Bună ziua, prin luna mai cred, am avut un accident rutier din vina mea, neacordare de prioritate intr.o intersectie, am avut dosar penal, am luat dovada de la ... (vezi toată discuția)