avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM determinat gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM determinat gravida

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: avem o fata in prenatal, va naste in luna februarie 2017 si are cim perioada determinata care expira la 31.12.2016.
Cum procedez in acest caz:ii pot prelungi contractul si pana cand ...sau cum ...?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicradu , utilizator 16:22, 29 Decembrie 2016
Ii puteti prelungi durata c.i.m. acum sau acesta va inceta de drept la 31.12.2016.
daca ii inceteaza contractul in prenatal nu ii sunt afectate celelalte drepturi ? Nu vreau sa fie acuzata firma ca o prejudiaza in vreun fel...
Nu ii sunt afectate niciun alt drept.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)
Cim -determinata gluten gluten Contractul poate fi prelungit de cel mult trei ori, dupa cum se arata in legislatie: \"Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)