avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Autorizatie inlocuire telefon.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Autorizatie inlocuire telefon.

Buna ziua , fratele meu a achizitionat de la firma SC REVDAT S.R.L un telefon S6 edge , acesta mi-a fost oferit drept cadou de ziua mea. Acesta a avut nenumarate probleme in decursul unui an. Sa incercat reparatia lui la un service autorizat iar acestia au dispus inlocuirea sau restituirea banilor (detin autorizatie pentru inlocuirea sau restituirea sumei de bani). Mi sa comunicat ca trebuie sa merg la sediul de unde am cumparat telefonul cu autorizatia acordata de service pentru a-mi fi inlocuit sau pentru a primii bani inapoi. Am ajuns in magazin iar cei de acolo au refuzat schimbarea sau inlocuirea telefonului trimitandul in service pentru a 6-a oara desi acest lucru nu trebuia facut deoarece exista deja o autorizatie de inlocuire. Mentionez ca telefonul si certificatul de garantie este in posesia lor . Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: IleanaDina , utilizator 08:03, 30 Decembrie 2016
O reclamatie la ANPC.
Am facut si acest lucru . Am adaugat reclamatiei toate fisele de intrare si iesire din service + negatia de service si autorizatia de inlocuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie inlocuire telefon. IleanaDina IleanaDina Buna ziua , fratele meu a achizitionat de la firma un telefon, acesta mi-a fost oferit drept cadou de ziua mea. Acesta a avut nenumarate probleme in decursul ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon emanoilcraciun emanoilcraciun Buna ziua, Pe data de 02.05.2014 am achizitionat un telefon HTC prin abonament de la Vofaone. In decursul acestui an am avut telefonul in service de 5 ori ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil tdr- tdr- Buna ziua, am un telefon mobil(in garantie) care se tot strica are trei reparatii nu sunt sigur dar am inteles ca dupa 3 reparatii ai dreptul sa ceri banii ... (vezi toată discuția)