avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum aflu daca permisul auto imi este sau nu anulat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum aflu daca permisul auto imi este sau nu anulat?

Buna ziua, am primit o sentinta de condamnare la inchisoare pe o perioada de 18 luni intr un dosar penal de conducere cu permisul suspendat. Avocatul a obtinut amanarea executarii pedepsei timp de 2 ani cu supraveghere si interzicerea conducerii autovehiculelor pe perioada supravegherii care expira la 1.11.2017. Problema e ca nu stiu daca va trebui sau nu sa dau examen din nou pentru redobandirea permisului, in sentinta nu se specifica nimic in acest sens.
In cazul amanarii permisul nu se anuleaza.
Nu se anuleaza permisul, dar nu veti conduce in termenul stabilit de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere alcool danilaslo danilaslo buna seara ! in octombrie 2012 am avut un accident de circulatie fara victime omenesti, eram sofer si m\'am izbit intr\'un stalp . Proprietarul gardului unde ... (vezi toată discuția)
Condus sub influența substanțelor psihoactive Mihai.1503 Mihai.1503 Am fost oprit la un control in trafic, prin care s a constatat ca am săvârșit infracțiunea de conducere sub influența substanțelor psihoactive. ... (vezi toată discuția)
Sentinta rodica05 rodica05 Buna ziua, in urma unui proces penru conducerea sub influenta alcoolului sentinta este: - 6 luni de inchisoare cu suspendare - perioada de incercare de 2 ... (vezi toată discuția)