avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartizare cheltuieli interfon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartizare cheltuieli interfon

Buna seara
Va rog sa ma ajutati: daca trebuie sa inlocuim vechiul interfon cu unul nou, avem deja ofertele firmelor, care calculeaza pretul pe apartament, cum vor plati proprietarii, avin d in vedere ca in bloc sint apartamente cu 2,3 si 4 camere?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:26, 5 Septembrie 2009
HG1588/2007
Sectiunea a 4 a Repartizarea cheltuielilor pe cota parte indiviza de proprietate art.44 " interfonul-partea de instalatie de pe proprietatea comuna ".
Sectiunea a 5 a Repartizarea cheltuielilor pe beneficiari art. 49 " intretinerea interfonului si a partii de instalatie din interiorul apartamentului " (service)
Daca nu vreau sa imi instalez interfon in apartament, suport doar cheltuielile pentru partea comuna.
Presedintele a scris:

Art. 49 NU se aplica in aceasta situatie! V-am subliniat unde se incadreaza aceasta situatie.

Unde credeti Dv. ca se incadreaza....
LocatarB a scris:

HG1588/2007
Sectiunea a 4 a Repartizarea cheltuielilor pe cota parte indiviza de proprietate art.44 " interfonul-partea de instalatie de pe proprietatea comuna ".
Sectiunea a 5 a Repartizarea cheltuielilor pe beneficiari art. 49 " intretinerea interfonului si a partii de instalatie din interiorul apartamentului " (service)
Daca nu vreau sa imi instalez interfon in apartament, suport doar cheltuielile pentru partea comuna.
asta doar in cazul in care nu aveti un presedinte precum userul cu acelasi nume :dance3:
PS @presedintele ... in privinta art 49 aveti dreptate in aceastaprivinta in situatia data de initiatorul subiectului ;)
@LocatarB
Si inlocuirea in totalitate a instalatiei interfon? Cum se face(ce articol)?

@felix34
Situatia e mult mai simpla: Administratorul vorbeste cu SC X SRL, in urma hotararii AG, ca se doreste inlocuirea inastalatiei interfon.
SC X SRL intreaba: cate apartamente? Administratorul: 50
SC X SRL : 50 ap x 100RON = 5.000RON aveti de plata.
Ca vrea nush ce vecin sa-si puna si in baie interfon asta e alta problema! Pe acela il suporta din buzunarul propriu nu il deconteaza pe Asociatie. Si la gaz e la fel nu? :)

elga50 a scris:

Presedintele a scris:

Art. 49 NU se aplica in aceasta situatie! V-am subliniat unde se incadreaza aceasta situatie.

Unde credeti Dv. ca se incadreaza....

V-am raspuns deja: art. 54!

Alte discuții în legătură

Sistem video poparlan poparlan am montat in bloc sistem supraveghere video si am hotarat sa se plateasca la nr de apartamente este corect? (vezi toată discuția)
Plata abonament lunar lift si interfon DORUSTA DORUSTA Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca plata abonamentelor lunare la ascensor si interfon se platesc conform cotei parti sau pe nr de persoane. Am citit art ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli schimbare usa de intrare ili47 ili47 Locuim in bloc cu opt apartamente ,patru apartamente cu doua camere ,patru cu o camera.Parti indivizie 15% pt.ap.cu doua camere si 10% pt.ap.cu o camera. Cum ... (vezi toată discuția)