avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum decontez o operatie la casa de asigurari facuta de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum decontez o operatie la casa de asigurari facuta de urgenta la o clinica particulara itrucat la spitalul Fundeni nu aveau specialisti la camera de garda?

Buna ziua,m-am prezentat cu sotul in data de 04.12.2016 la spitalul de urgenta Pantelimon -camera de garda chirurgie deoarece avea (credeam noi)probleme cu hemoroizii.Dupa consult a primit o reteta cu un unguent si supozitoare si sa revina peste 10zile.In data de 06.12.2106 am luat bilet de trimitere de la medic si am fost din nou la spitalul Fundeni la camera de garda unde au observat ca starea sotului este destul de grava si ne-au spus sa mergem la o clinica pe Colentina in apropiere ca nu au specialisti in proctologie.Am ajuns repede si spre norocul sotului doctorul era acolo intr-o operatie,am asteptat 20min si la operat de urgenta deoarece avea abces(puroi intr-o cantitate impresionanta)la un pas de septicemie si la cateva zile a facut si operatia de fistula.Avem scrisoare medicala ,biletul de trimitere ,factura si bon fiscal,reteta de la Pantelimon,cum decontam aceste interventii de la casa de asigurari intrucat sotul este asigurat si nu ne permitem costurile am imprumutat 3230 lei?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:18, 2 Ianuarie 2017
Numai daca clinica respectiva are contract cu Casmb veti putea eventual sa decontati interventia chirurgicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima unei culpe medicale - rog ajutor vali_ned vali_ned Buna seara dl avocat. Ma numesc Apreutesei Mariana, din loc. Gelu, jud Timis. Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi juridice. In anul 2008 am fost victima ... (vezi toată discuția)
Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Victima unei culpe medicale vali_ned vali_ned Buna seara Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi juridice. In anul 2008 am fost victima unui doctor care din culpa medicala mi-a distrus sanatatea. Mai exact ... (vezi toată discuția)