Am o nedumerire si am gasit multe raspunsuri contradictorii asa ca scriu aici.
Va rog puteti sa imi spuneti daca o Asociatie de locatari/proprietari este obligata sa emita facturi catre persoanele fizice care platesc lunar anumite dari (ex. lumina de pe casa scarii)?
Asociatiile de proprietari, asa cum s-a mai spus, conform legii si in mod normal, intocmeste lunar listele de plata. Orice proiprietar poate vedea pe listele de plata cheltuielile repartizate asa cum le-ar vedea pe o factura eliberata de un depozit de materiale de constructii, de exemplu. Adica vede felul cheltuielii, al serviciului, al prestarii, al utilitatii, pretul unitar, valoarea intretinerii, penalizari, fonduri... Aceste sume se pot achita la casieria asociatiei primind chitanta sau la banca aparand plata in extrasul de cont.
Dar asociatiile de proprietari sunt obligate sa intocmeasca si sa emita factura oricarei persoane (fizice sau juridice) din cadrul asociatiei daca, atentie, numai daca acea persoana solicita factura.
Asociatia noastra emite lunar, la cerere 12-15 facturi catre persoane juridice si alte 2-3 facturi unor persoane fizice din cadrul asociatiei.
Asadar daca este necesara factura celui ce plateste, asociatia este obligata sa-i emita factura. Daca nu-i este necesara celui ce plateste, nu vad de ce ar solicita cineva factura atat timp cat i se emite chitanta sipoate consulta lista de plata.
Va rog sa imi spuneti care este regimul facturilor emise de catre o asociatie de proprietari. Asociatia are obligatia sa le arhiveze/pastreze etc.?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!