avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Decont combustibil 100%
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Decont combustibil 100%

buna ziua,
daca ai o firma propaspat inffintata..Nepalatitoare TVA (nu faci cifra de afaceri de 60-100k euro/an)...activitatea ei este vanzare de asig..prod..bancare..atat l apunctul de lucru cat si la clienti...atunci poti deconta combustibilul 100%?

maisna este in comodta de la asociatul firmei. am auzit ca se poate decaonta maxim 50% din cheltuieli..dar mi se pare non sens.

pai am sediu(faraca activitate...acolo dorms/stau etc) in X localitate...punctul de lucru in Y localitate (acolo lucrez efectiv..sunt si cei 5 angajati..etc)..cum adica ma duc zilnic de la sediu la punctul de lucru..si inapoi.. Iar statul ma obliga sa pot deconta 50% din combustibil!?? ma duc la clientul A...dar nu ma intorc de la el? Cum maxim 50%

PLUS ca eu pletsc impoizt la cifra de afceri 1% din ce incasez...ce treaba au ei cu cheltuielile mele???

Alte discuții în legătură

Decont benzina rev3enge rev3enge buna ziua, am urmatorul caz : firma e infiintata in judetul A..localitatea B..sediu social FARA activitate. Punctul de lucru CU activitate se afla in ... (vezi toată discuția)
Decontare combustibil birou individual de arhitectura klema klema Bună ziua, Aș avea și eu o nelămurire legată de decontarea combustibilului în interes de serviciu. Deși mi-am pierdut ceva vreme ... (vezi toată discuția)
Consum combustibil Smart_Fair Smart_Fair Buna ziua, Reprezentand o firma de distributie de tip SRL, am inteles de la serviciul nostru de contabilitate ca poate fi decontat lunar numai o anumita ... (vezi toată discuția)