avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu paternitate 2017
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu paternitate 2017

Buna ziua , in momentul de fata sunt salariat , dar am venituri si pe PF(Intrepridere individuala ) , intrebarile mele sunt :
- pentru calcularea indemnizatiei de ingrijiere a copilului se calculeaza 85% din toate veniturile ?
- se pot realiza venituri pe perioada concediului de ingrijiere a copilului , aici ma refer daca pot sa fiu angajat cu o ora pe zi ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucid , utilizator 10:03, 3 Februarie 2017
Buna ziua ,
va rog furmos sa imi spuneti cum se calculeaza anul fiscal ?, si daca pe PFA-ul care il am momentan si pe care am venituri in ianuarie si februarie, pot sa mai am venituri fara sa depasesc acea suma de 3128 daca intru in concediul de crestere a copilului . Ideea este ca nu inteleg de cand si cum se calculeaza acele venituri - de cand intri in concediu sau de la inceputul anului ? .

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2017
Lucid, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic si contract colaborare gab11 gab11 Buna ziua, As dori sa stiu daca este o forma de angajare/colaborare (cateva ore pe zi nu full time) care sa poata merge in paralel cu concediul de crestere ... (vezi toată discuția)
Venituri in timpul platii indemnizatiei crestere copil Kathe Kathe Buna ziua, As dori sa stiu, conform noii legi 66, ce tipuri de venituri sunt permise in timpul CCC si care e valoarea maxima a acestora, a.i. plata ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil -job part time cris1981r cris1981r Buna ziua, In momentul de fata sunt in concediu de crestere copil, prelungit pana in august 2017 si as dori sa ma \"angajez\" part time 4 h/zi. Imi puteti ... (vezi toată discuția)