avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot gasi arhiva, unde pot adresa o cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot gasi arhiva, unde pot adresa o cerere

Intre 09.06.1983 si 13 .08.1983 am lucrat la Trustul de constructii Carpati, santier Valea Prahovei .
Intre 17.08.1983 si 01.08.1984 am lucrat la Oficiul judetean de turism Prahova- Sinaia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 4 Ianuarie 2017
Incercati sa va adresati :

T.C. CARPAŢI S.A.
Adresă: Str. Docentilor, 12, Bucuresti-Sector 1, Bucuresti, 11403, București
Telefon: 021 222 3119

Societatea Comerciala International SA infiintata prin reorganizarea Oficiului Judeţean de Turism Prahova.
Are sediul in Sinaia, Strada Avram Iancu nr. 1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca stefan.ursache stefan.ursache Tatal meu a ajuns la varsta pensionarii ,si a lucrat inainte de 1989 la Trustul de Constructii Carpati din Bucuresti si la Cooperativa Constructorul din ... (vezi toată discuția)
Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)