avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit inchiriere imobil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit inchiriere imobil

Sunt pers fizica si am un imobil pe care doresc sa-l inchiriez ... am rugamintea sa-mi spuneti cat ar fi impozitul daca as face contract de inchiriere . De asemenea, inteleg ca exista posibilitatea de a trece in contract o valoare mai mica decat cea reala; atunci care este suma minima pe care o pot " declara " ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:55, 4 Septembrie 2009

1-impozitul este cota parte din chiria care este mentionata in contractul de inchiriere
2-valoarea chiriei se raporteaza la zona unde este situata locatia,confortul spatiului de locuit.
3-datorita faptului ca a-ti fost zgarcita referitor ca mentionarea detaliilor ,referitoare la zona ,suprafata locuibila,confort,este imposibil a raspunde la "suma minima pe care o pot declara"
Reveniti cu amanunte ,functie de care ,incercam sa va raspundem .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala "garantia" la inchirierea unei locuinte? dar comisionul agentului imobiliar? irol irol Este legala \"garantia\" ceruta de proprietar (locator) la inchirierea unei locuinte? Dar comisionul agentului imobiliar? Nu inteleg de ce viitorul chirias ... (vezi toată discuția)
Plata chiriei cogo28 cogo28 Locuiesc cu chirie intr-un apartament de 2 camere impreuna cu prietena mea si un coleg.Eu stau cu prietena intr-o camera si el in cealalta. Cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Locator, locatar, contract inchiriere spatiu comercial vasile15 vasile15 Buna seara!Am o mare dilema...in primul rand ce inseamna locator si ce inseamna locatar?eu vreau sa inchiriez un spatiu comercial,iar persoana cu spatiul imi ... (vezi toată discuția)