avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ELIBERARE CERTIFICAT DE TRANSPORT PERSOANE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ELIBERARE CERTIFICAT DE TRANSPORT PERSOANE

Buna ziua. Eu lucrez intr o institutie publica(primarie), si de curand am absolvit cursul pentru obtinerea atestatului pentru activitatea de transport rutier de persoane. Institutia la care lucrez eu(primarie) a primit de la guvern un microbuz de transport elevi, iar eu fiind atestata pentru a efectua activitate de transport voi fi managerul acestei activitati. Intrebarea mea este ce documente concret, trebuie sa depun la dosar pentru a se elibera licenta de transport pentru a se circula legal cu acel microbuz? primaria este proprietarul microbuzului iar scoala gimnaziala este administratorul microbuzului.Va rog mult ajutati-ma cu aceste documente. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:51, 5 Ianuarie 2017
1 Cerere în original
2 Cazierul judiciar al managerului de transport sau actul prevăzut la art. 19 din Regulamentul (CE) 1071/2009 al Parlamentului European şi al Consiliului din 21 octombrie 2009 de stabilire a unor norme comune privind condiţiile care trebuie îndeplinite pentru exercitarea ocupaţiei de operator de transport rutier şi de abrogare a Directivei 96/26/CE a Consiliului în cazul resortisanţilor altor state membre ale Uniunii Europene decât România
3 Declaraţie pe proprie răspundere a managerului de transport sau actul prevăzut la art. 19 din Regulamentul (CE) 1071/2009 în cazul resortisanţilor altor state membre ale Uniunii Europene
4 Cazierul judiciar al întreprinderii
5 Declaraţie pe proprie răspundere a întreprinderii
6 Certificatul de competenţă profesională al managerului de transport
7 Cartea de identitate precum şi certificatul de înmatriculare pentru vehiculele utilizate în copie

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manager transport - angajat/pfa/srl? MarinConstantin MarinConstantin Buna ziua! Avand in vedere ca in toate materialele legislative am gasit doar \"bucati de raspuns\" doresc sa intreb daca: Activitatea de Manager Transport ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru transport international cu autoutilitara de max 3.5 t iancuavram iancuavram Buna ziua, Apelez la disponibilitatea dvs pentru a reusi sa sa gasesc raspunsul la intrebarea daca pentru tranportul international cu o autoutilitara cu ... (vezi toată discuția)
Coordonator transport lili_lorint lili_lorint Buna ziua. Puteti sa imi spuneti daca o persoana fizica poate fi angajată part time in functia de coordonator transport? (vezi toată discuția)