Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
 Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat 	
			 Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

andu202002 
	    	Utilizator

andu202002 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 andu202002	                   

Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea chestiune.
In urma cu 8 luni am avut un accident de circulatie cu victima. Desi la fata locului victima a declarat ... (vezi toată discuția)
	                    andu202002	                   

Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea chestiune.
In urma cu 8 luni am avut un accident de circulatie cu victima. Desi la fata locului victima a declarat ... (vezi toată discuția)

andu202002	                   

In data de 12.06.2009 am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat ci accidentarea unei minore. din declaratiile fetei accidentate si a martorilor ei ... (vezi toată discuția)
	                    andu202002	                   

In data de 12.06.2009 am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat ci accidentarea unei minore. din declaratiile fetei accidentate si a martorilor ei ... (vezi toată discuția)

lidiaionescu	                   

Buna ziua!
Doresc sa stiu daca, in cazul unui accident rutier soldat cu decesul pietonului (la spital), pe parcursul cercetarii penale se suspenda permisul ... (vezi toată discuția)
	                    lidiaionescu	                   

Buna ziua!
Doresc sa stiu daca, in cazul unui accident rutier soldat cu decesul pietonului (la spital), pe parcursul cercetarii penale se suspenda permisul ... (vezi toată discuția)